Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Αναστασία Μανούρη

regular pyramid built from four equilateral triangles

Είμαστε βεβαίως πολλά παραπάνω από αυτά που τρώμε, αλλά αυτό που τρώμε μπορεί ωστόσο να μας βοηθήσει να γίνουμε πολλά περισσότερα από αυτό που είμαστε.

Adelle Davis, 1904-1974, Αμερικανίδα συγγραφέας

Η Αναστασία Μανούρη γεννήθηκε και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διατροφής και Διαιτολογίας απ’ όπου και αποφοίτησε το 2016. Το 2016 πήρε και πτυχίο πάνω στις Διατροφικές Διαταραχές.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος μοριοδοτημένων σεμιναρίων. Στο πλαίσιο της περαιτέρω επιμόρφωσης της μπόρεσε να ασχοληθεί και να εξειδικευτεί σε διάφορες παθήσεις (σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή πίεση, παιδική παχυσαρκία, πεπτικά προβλήματα, αθλητισμός, καρκίνος κλπ.). Μέχρι την αποφοίτησή της, εργάστηκε παράλληλα πάνω στο αντικείμενό της, αποκτώντας εμπειρία και δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνη με τους ασθενείς.

Από το 2020, διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σε έναν πλήρως λειτουργικό χώρο, φτιαγμένο με μεγάλη φροντίδα, παρέχει εξειδικευμένες διατροφικές υπηρεσίες, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο εύρος περιοχών.

Το Next You Nutrition διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η διαιτολόγος παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις πάνω στις σωματικές μετρήσεις. Παράλληλα, φροντίζει για τη διαρκή της ενημέρωση πάνω στις νέες διατροφικές τάσεις. Με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της και, πάνω απ’ όλα, με αφοσίωση στον ασθενή και τους στόχους του, είναι πάντα παρούσα τόσο στη διαμόρφωση ενός προγράμματος διατροφής όσο και στη διατροφική εκπαίδευση και υποστήριξή του.

Εκπαίδευση και Σπουδές
Καλοκαίρι 2016:

Master Practitioner on Eating Disorders by the British Psychological Society

Δεκέμβριος 2016:

Πτυχιούχος Διατροφόλογος-Διαιτολόγος
Α-ΤΕΙΘ

Σεμινάρια
Ξένες Γλώσσες
Επαγγελματική Εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού

Ώρες Γραφείου: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00, Σάββατο: 09:00 - 14:00

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να αλλάξω την διατροφή μου;
arrow-down

Ένα ισορροπημένο διατροφολόγιο αποτελεί το κλειδί για την υγεία και ευεξία του οργανισμού. Η σωστή διατροφή συνεπάγεται ενίσχυση του ανοσοποιητικού, υψηλότερο επίπεδο ψυχολογικής ευημερίας και καλύτερη ποιότητα ζωής εν γένει.

Πώς να κάνω υγιεινή διατροφή;
arrow-down
Γιατί να μην πάρω το ίδιο διαιτολόγιο με τη φίλη μου;
arrow-down
Γιατί να επιλέξω εσάς;
arrow-down
Πώς κλείνω ραντεβού;
arrow-down